SPINDLES

PRAKTIJK VOOR NEUROFEEDBACK

Behandeling van stress, concentratie- en vermoeidheidsproblemen

Spindles, de praktijk

 

Neurofeedback heeft zich de laatste 20 jaar enorm ontwikkeld. Dit heeft er toe geleid dat het nu mogelijk is om neurofeedback op een verantwoorde manier in een kleinschalige setting aan te bieden. Spindles aan de Julianalaan 274 in Bilthoven is zo'n kleinschalige praktijk.

 

Bij Spindles vinden we het belangrijk om een alternatief te bieden voor de wat grotere neurofeedbackpraktijken in Utrecht of Amersfoort. We bieden in een prettige setting professionele trainingen.

Spindles bestaat al sinds 2009 en wordt geleid door Herma Schuttenbelt, ergotherapeut en medisch socioloog met veel ervaring in preventieve geestelijke gezondheidszorg. Zij is gekwalificeerd als Neurofeedback specialist BCN en lid van BCIA. Dit is het enige erkende internationale instituut voor opleiding en professionalisering van neurofeedback therapeuten. Ze werkt nauw samen met Dr. Marco Boks, psychiater met ervaring in EEG-onderzoek. Hij is verantwoordelijk voor de diagnostiek, het trainingsprotocol en psychologische aspect van de behandelingen.

 

Amersfoortse Living, december 2014

​​Ik verwijs altijd graag kinderen en volwassenen door naar Spindles, mede omdat Herma Schuttenbelt zich altijd goed afstemt op haar cliënten. Hierdoor kan de neurofeedback training naar een hoger niveau worden getild.

 

Behalve haar neurofeedback kwaliteiten, heeft zij ook nog eens een heel fijne, betrokken, gedreven en enthousiaste persoonlijkheid, wat het extra plezierig maakt om zo nauw met haar samen te werken."

 

Else Dahmen -Brainspa 


Neuropsycholoog, Gezondheidszorgpsycholoog BIG, Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP